Centret Aktiviteter Arkiv Museum Bibliotek Konst Aktivitetskalender Sponsorer Nyhetsarkiv

Du är här: Start » Pergament

 
 
Kulturtidsskriften Pergament

På Grekiskt Kulturcentrum produceras och ges ut kulturtidskriften "Pergament" (Περγαμηνή). Tidskriften har den svensk-grekiska kulturen och de diakrona svensk-grekiska relationerna i fokus. Tidskriften ges oftast ut som temanummer och språket kan vara svenska, grekiska och eller engelska. Hittills har 38 nummer av tidskriften kommit ut. På grund av ekonomiska skäl har tidskriften under senare år inte getts ut men utgivningen kommer att återupptas under 2013.

Vi har som mål att tidigare nummer ska publiceras på denna sida och vara tillgängliga för läsning och nedladdning i PDF format. Den digitala publiceringen av tidskriften är dock tidskrävande och kommer att ske löpande när varje enskilt nummer är digitaliserat.

Adobe Acrobat Reader
För att kunna öppna/ladda ner tidsskriften i PDF format, måste din dator ha ett insticksprogram installerat som heter Adobe Acrobat Reader. Programvaran är per automatik installerad i nyare datorer men om just din saknar programmet, kan du ladda ner den gratis på Adobes hemsida. Klicka här för att komma direkt till nedladdningssidan »

   
Nummer 37
Nummer 37
Nummer 36
 
Digital version
saknas för tillfället
Digital version
saknas för tillfället
Nummer 35
Nummer 34
Nummer 33
Grekiskt Kulturcentrum
Ropstenslingan 11B, 115 42 Stockholm

Hemsidan är en produktion av Red Maple Company
All rights reserved © Grekiskt Kulturcentrum 2012