Centret Aktiviteter Arkiv Museum Bibliotek Konst Aktivitetskalender Sponsorer Nyhetsarkiv

Du är här: Start » Nyhetsarkiv » 2012-05-31

 
 
 
Ansiktslyft för vår hemsida

Torsdag 31 maj 2012

Kulturcentrum i Sverige lanserar idag en ny, modernare hemsida. Tack vare ett förnyat grafiskt gränssnitt och relevantare informationsflöden är den nya sidan snabb, smidig och enkel att använda.

Torsdagen den 31 maj lanserar GKC sin nya hemsida. Den nya hemsidan ska förenkla informationssökandet med nytt grafiskt gränssnitt och enklare navigering. Mycket tid har lagts på strukturen och man har skalat bort oväsentlig information och ersatt den med nytt innehåll, allt för att skapa en användarvänligare och bättre struktur.

- Vår nya hemsida är skapad för att det ska vara så enkelt som möjligt och smidigt som möjligt för våra besökare att navigera och tillgodogöra sig information som de behöver. Den effektiva kommunikationen med våra besökare som vi har eftersökt länge har nu förverkligats genom denna hemsida, säger GKC:s ordförande Andreas Boukas.

Den nya hemsidan är framtagen tillsammans med den pontiska kulturföreningen Evxinos Pontos Stockholm och webbyrån Red Maple Company i Stockholm. Den nya hemsidan finns på www.greekculturalcentre.se samt www.greekcultural.org.

 

Artikelns multimedia

Det finns inga tillgängliga video eller bilder
Grekiskt Kulturcentrum
Ropstenslingan 11B, 115 42 Stockholm

Hemsidan är en produktion av Red Maple Company
All rights reserved © Grekiskt Kulturcentrum 2012